Companii

ANALIZĂ ZF. Investitorii nu s-au speriat de criză: 15 hoteluri cu peste 2.000 de camere vor fi gata în următorii doi ani. Hotelurile au în medie peste 100 de camere şi vor fi afiliate la branduri internaţionale precum Hilton, Novotel, ibis şi Mercure

ANALIZĂ ZF. Investitorii nu s-au speriat de criză: 15...

Autor: Miruna Diaconu

21.11.2021, 09:42 599

Braşov, Bucureşti, Craiova, Oradea, Sibiu, Sinaia şi Slatina sunt oraşele în care se află proiecte hoteliere în faza finală a planificării.

Industria hotelieră se află în­tr-unul din cele mai efer­ves­cente momente ale sale din punctul de vedere al dez­vol­tării infrastructurii hote­lie­re. În pofida pan­demiei, exis­tă o serie de pro­iecte hoteliere care urmează a fi des­chise în anii următori în oraşe pre­cum Braşov, Bucureşti, Craiova, Oradea, Sibiu, Sinaia sau Slatina, conform ra­portului AM:PM al com­paniei globale de analiză în industria ospitalităţii STR.

Proiectele care se află în faza finală a planificării nu sunt de fapt toate proiectele în curs de dezvoltare din această perioadă, există însă şi proiecte care fie se află în faza de construcţie, fie chiar amânate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO