Companii

Analiză ZF. Litoralul este magnet pentru investitorii în turism. Judeţul Constanţa va primi 82 de noi unităţi de cazare, investiţii de peste 1 mld. lei. Iaşiul urcă pe podium şi ia faţa Braşovului şi Capitalei

Analiză ZF. Litoralul este magnet pentru investitorii...

Autor: Miruna Diaconu

08.12.2022, 18:30 1585

♦ Bucureştiul va avea în următorii ani două  hoteluri sub branduri care nu mai au prezenţă pe piaţa locală, anume Grand Hotel Du Boulevard Corinthia şi Swissôtel.

Judeţul Constanţa conduce topul judeţelor cu cele mai mari valori ale proiectelor în desfăşurare de unităţi de cazare, cu peste 1,1 mi­liarde lei, conform unei analize ZF pe baza datelor platformei de analiză IBC Focus. Interesul investitorilor pentru Constanţa rămâne în continuare crescut.

În judeţul Constanţa există 82 de proiecte în desfăşurare care se vor concretiza în unităţi de cazare.

În clasamentul judeţelor cu cele mai mari valori ale proiectelor de unităţi de ca­zare, Constanţa este urmată de Iaşi, Braşov, Bucureşti şi Sibiu. Iaşiul este cel de-al doilea judeţ cu o valoare a proiectelor de peste 1 mld. lei, existând doar trei astfel de şantiere. În valoarea proiectelor din judeţul Iaşi este inclus şi proiectul ansamblului Silk District, care cuprinde şi Hotelul Palas.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO