Companii

Analiză ZF. Pârtiile de schi îşi aşteaptă turiştii, dar în condiţii de pandemie. România are 60 de pârtii cu o lungime de peste 1 kilometru fiecare şi un total de 196 de pârtii omologate

ANALIZĂ

Analiză ZF. Pârtiile de schi îşi aşteaptă...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.12.2020, 20:20 204

Turist: Evident, nu se pune problema să ieşim din ţară, aşa că am decis să încercăm la Straja, în ianuarie. Am şi rezervat cazarea, iar surpriza a fost că era deja destul de plin.

Drumul Roşu, Sulinar, Dealul Negru sunt cele mai mari pârtii de schi pe care se va putea schia în acest sezon în România, fiecare cu peste 3.000 de metri lungime.

„Funcţionarea pârtiilor de schi în ţara noastră este per­misă, cu respectarea tu­tu­ror măsurilor de protecţie sanitară aplicate în pro­ximitatea lor. Mai mult decât atât, acestora le vor fi adăugate şi alte norme specifice. Ast­fel (...), utilizarea pârtiilor şi/ sau a traseelor de schi pentru agrement (...), precum şi orga­nizarea şi desfăşurarea acti­vităţii operatorilor economici care le exploa­tează/ întreţin se fac în condiţiile sta­bilite prin ordin comun al ministrului eco­no­miei, ener­giei şi mediului de afaceri, al ministrului lu­crărilor publice, dezvoltării şi admi­nistraţiei, al ministrului sănă­tăţii şi al ministrului mu­n­cii şi pro­tecţiei sociale“, spun repre­zentanţii servi­ciului de relaţii cu mass-media al Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO