Companii

Analiză ZF. Toţi cei 20 de producători de polistiren pentru construcţii din România investesc în liniile de producţie. „Avem multe motive de optimism“

ANALIZĂ

Analiză ZF. Toţi cei 20 de producători de polistiren pentru construcţii din România investesc în liniile de producţie. „Avem multe motive de optimism“

Mihail Ştefan, directorul executiv al ROMEPS: Avem multe motive de optimism: procesul susţinut şi eficient de vaccinare, fondurile europene şi naţionale de susţinere a industriilor şi antreprenorilor, legislaţia în vigoare, referitoare la eficientizarea energetică.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.01.2021, 19:15 697

„Ne aşteptăm ca 2021 să marcheze pozitiv proiectele de reabilitare ale sectorului rezidenţial şi să conducă la o creştere a pieţei“.

Toţi cei 20 de producători de polistiren pentru construcţii care activează pe piaţa locală derulează în acest an investiţii pentru a-şi dezvolta producţia, potrivit datelor ROMEPS – Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România. Companiile reunesc aproximativ 800 de angajaţi.

„Investiţiile sunt mereu prezente în acest domeniu, fie că vorbim despre facilităţi noi de producţie sau de actualizări ale liniilor existente. În momentul de faţă, toţi producătorii investesc în creşterea sau modernizarea liniilor de producţie. Este probabil ca în viitor să vedem investiţii în dezvoltarea unor noi direcţii pentru produsele EPS (polistiren expandat – n. red.), în afara mediului de aplicaţie pe care-l cunoaştem deja“, spune Mihail Ştefan, directorul executiv al ROMEPS.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO