Companii

Anchor: România este pe un trend ascendent. Imobiliarele şi retailul vor evolua pozitiv

Affan Yildirim. Fotograf: Octav Ganea

Affan Yildirim. Fotograf: Octav Ganea

Autor: Andreea Neferu

21.07.2015, 00:07 1646

Affan Yildirim, noul director general al companiei turceşti Anchor Grup, dezvoltatorul primelor două malluri din Capitală, Bucureşti Mall şi Plaza România, vede o evoluţie pozitivă a sectorului imobiliar, respectiv de retail de pe plan local, motiv pentru care compania a început în ultima perioadă mai multe investiţii în Bucureşti, estimate la circa 50 de milioane de euro.

„În ultimii ani, România s-a conturat ca o piaţă plină de oportunităţi pentru dezvoltatorii imobiliari. (...) Ţara este în continuare pe un trend ascendent şi consider că încă există loc pentru multe investiţii în Româ­nia, inclusiv în zona de centre comerciale“, spune Yildirim.

Anchor are în prezent în derulare o investiţie de 26 de milioane de euro în renovarea primelor sale două malluri de pe plan local, Bucureşti Mall şi Plaza România, deschise în 1999, respectiv 2004. De asemenea, compania a decis să reia anul acesta şi construcţia proiectului Anchor Plaza Metro­pol, aflat pe bulevardul Timişoara din Capitală, dar şi a celui de-al patrulea bloc din ansamblul rezidenţial InCity Resi­dences, de lângă Bucureşti Mall. Aceste ultime două proiecte aveau deja realizată structura de câţiva ani, astfel că An­chor va mai investi alte 20 mil. euro pentru birourile Me­tropol, respectiv 4 mil. euro pentru blocul de apartamente.

 

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO