Companii

Andra Olar-Caragea preia conducerea CITR, parte din Impetum Group, iar fostul CEO, Vasile Godîncă-Herlea, va coordona operaţional întregul grup de firme

Andra Olar-Caragea preia conducerea CITR, parte din...

Autor: Roxana Rosu

17.02.2020, 10:07 808

CITR, principalul jucător din piaţa locală de insolvenţă, parte a Impetum Group, a numit-o CEO pe Andra Olar-Caragea, fost coordonator al activităţii operaţionale a companiei (COO), cu o vechime de 8 ani în cadrul companiei.

 „În noul rol, îmi propun să consolidez poziţia de lider în insolvenţă a CITR şi să duc mai departe obiectivele sale deja setate, puse în practică prin cele 400 de proiecte gestionate de companie anual. În strategia noastră, un rol esenţial îl va ocupa inovaţia, prin diversificarea soluţiilor şi serviciilor pe care le oferim. De asemenea, mă voi concentra pe digitalizarea şi extinderea internaţională a companiei. Nu în ultimul rând, succesul CITR se datorează forţei echipei noastre, de aceea îmi doresc să contribui la consolidarea culturii noastre noastre organizaţionale”, a declarat Andra Caragea, CEO CITR.

Noul CEO preia conducerea companiei de la Vasile Godîncă-Herlea, care odată cu crearea Impetum Group, devine COO al grupului şi rămâne implicat în activitatea strategică a CITR în calitate de Managing Partner.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO