Companii

Andreea Borcan-Mărculescu, o antreprenoare din Buzău, face afaceri de 50.000 de euro cu un laborator de dulciuri personalizate. „Anul acesta ne dorim să deschidem un magazin pentru desfacerea produselor.“

Un start-up pe zi

Andreea Borcan-Mărculescu a fondat atelierul Fantezie de zahăr în 2014

Andreea Borcan-Mărculescu a fondat atelierul Fantezie de zahăr în 2014

Autor: Florentina Niţu

04.05.2019, 23:00 6269

Antreprenoarea Andreea Borcan-Măr­culescu a pus pe picioare businessul Fantezie de zahăr în 2014, în Buzău, din do­rin­ţa de a îndulci pe­trecerile din fa­milie cu prăjituri şi torturi persona­li­zate. Însă, ulterior businessul s-a ex­tins, iar acum antreprenoarea livrează dul­ciuri la cel puţin 100 de evenimente anual.

Anul trecut, laboratorul a ajuns la o cifră de afaceri de 50.000 de euro, iar până la sfârşitul anului 2019 antre­pre­noarea îşi propune să deschidă un ma­gazin fizic unde să desfacă produsele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO