Companii

Andreea Madlen Flueras, care a creat brandul Made With Joy in Transylvania, duce la New York cămăşile pictate manual într-un atelier din Făgăraş

Andreea Madlen Flueras, fondatoare a brandului Made With Joy in Transylvania

Andreea Madlen Flueras, fondatoare a brandului Made With Joy in Transylvania

Autor: Alexandra Matei

09.08.2021, 17:40 134

♦ Anul trecut, în plină pandemie, brandul a devenit partener al retailerului online Fashion Days.

Andreea Madlen Flueras, antrepre­noa­rea care în 2018 a pus bazele brandului Made With Joy in Transylvania, sub care comercializează cămăşi şi alte articole vestimentare pictate manual de ea într-un atelier din Făgăraş, face primii paşi pe piaţa internaţională, la New York. Brandul românesc a participat la un târg internaţional la New York, iar preţul de vânzare al unei cămăşi poate depăşi 150 de dolari. Acesta de­pinde foarte mult de complexitatea ilustraţiei şi de timpul de lucru alocat fiecărui design.

„De-a lungul timpului am participat la mai multe târguri şi festivaluri – Untold & Electric Castle, târguri de design –, dar ne doream foarte mult să participăm la un târg internaţional”, a spus Andreea Madlen Flueras.

Evenimentul de la New York a fost un bun prilej pentru lansarea a două colecţii noi. „Visul nostru este să facem cunoscut brandul şi pe plan internaţional.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO