Companii

Andreea Madlen Flueras, care a creat brandul Made With Joy in Transylvania, duce la New York cămăşile pictate manual într-un atelier din Făgăraş

Andreea Madlen Flueras, care a creat brandul Made With Joy in Transylvania,  duce la New York cămăşile pictate manual într-un atelier din Făgăraş

Andreea Madlen Flueras, fondatoare a brandului Made With Joy in Transylvania

Autor: Alexandra Matei

09.08.2021, 17:40 86

♦ Anul trecut, în plină pandemie, brandul a devenit partener al retailerului online Fashion Days.

Andreea Madlen Flueras, antrepre­noa­rea care în 2018 a pus bazele brandului Made With Joy in Transylvania, sub care comercializează cămăşi şi alte articole vestimentare pictate manual de ea într-un atelier din Făgăraş, face primii paşi pe piaţa internaţională, la New York. Brandul românesc a participat la un târg internaţional la New York, iar preţul de vânzare al unei cămăşi poate depăşi 150 de dolari. Acesta de­pinde foarte mult de complexitatea ilustraţiei şi de timpul de lucru alocat fiecărui design.

„De-a lungul timpului am participat la mai multe târguri şi festivaluri – Untold & Electric Castle, târguri de design –, dar ne doream foarte mult să participăm la un târg internaţional”, a spus Andreea Madlen Flueras.

Evenimentul de la New York a fost un bun prilej pentru lansarea a două colecţii noi. „Visul nostru este să facem cunoscut brandul şi pe plan internaţional.”

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO