Companii

Andrei Ichim, acţionar al reţelei de decoraţiuni Silver Decor: Stăm foarte rău pe partea de livrare în ţară prin firmele de curierat. Din zece comenzi trimise, trei ajung cu întârzieri

ANTREPRENORI LOCALI

Andrei Ichim, acţionar al reţelei de decoraţiuni Silver Décor

Andrei Ichim, acţionar al reţelei de decoraţiuni Silver Décor

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.01.2020, 19:33 344

Antreprenorii de la Silver Decor se confruntă cu probleme şi în găsirea forţei de muncă, spunând că din septembrie 2019 încearcă să angajeze două persoane, dar fără succes.

Silver Decor, o reţea de magazine cu decoraţiuni inte­rioa­re deţinută de antreprenorii Andrei Ichim şi Carmen Dragoş, va investi 20.000 de euro în 2020 într-un nou site. Investiţia urmează să fie implemen­tată până în luna aprilie.

„Piaţa (imobiliară - n. red.) începe uşor să se stabilizeze şi să prezinte sigu­ranţă. Văd asta din reacţia produ­că­torilor pe care îi reprezentăm în România. Estimez o creş­tere (în 2020 – n. red.), pentru că au fost începute foarte multe pro­iecte imobiliare medii şi mari în 2019, cu termen de pre­da­re – parţială sau totală – în 2020“, spune Andrei Ichim, unul dintre cei doi proprietari ai Silver Decor, cu un pachet de 80% din acţiuni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO