Companii

Andrei Popovici, CEO al Orange România Communications, şi Iulian Portasă, fost Senior Manager în KMPG, au fost numiţi în Comitetul de Investiţii al Black Sea Fund

Andrei Popovici, CEO al Orange România Communications,...

Autor: Roxana Rosu

09.11.2022, 12:28 780

Black Sea Fund, fond de investiţii dedicat companiilor mici şi mijlocii din România, cu un capital de peste 43 de milioane de euro, i-a numit în Comitetul de Investiţii pe Andrei Popovici şi Iulian Portasă, doi specialişti cu peste 20 de ani, respectiv 12 ani de experienţă de management şi consultanţă.

Comitetul de Investiţii face recomandări asupra tranzacţiilor pe care le încheie fondul

Andrei Popovici vine cu experienţă operaţională de peste 20 de ani, în companii precum Orange România Communications, Telekom România, McKinsey&Company şi Banca Română de Credite şi Investiţii (BRCI). Din octombrie anul trecut el este CEO al Orange România Communications, compania de servicii fixe a grupului Orange România.

Are un doctorat obţinut la Institutul Elveţian de Tehnologie din Zurich (ETH Zurich) şi o licenţă în informatică de la Universitatea T.U. Darmstadt, Germania.

Iulian Portasă a fost numit membru al Comitetului de Investiţii din cadrul BSF la aproape un an de la promovarea lui ca partener. Iulian Portasă face parte din echipa Black Sea Fund din 2019, el alăturându-se fondului la aproximativ şase luni de la înfiinţare. Anterior, a lucrat peste zece ani în domeniul tranzacţiilor în domenii precum tehnologie, energie şi gaze naturale, sănătate şi industria manufacturieră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO