Companii

Andrew Highcock este noul preşedinte al Ursus Breweries, cel mai mare berar

Andrew Highcock este noul preşedinte al Ursus Breweries, cel mai mare berar

Autor: Ioana David

03.10.2011, 13:36 486

Andrew Highcock este de la 1 noiembrie noul preşedinte al Ursus Breweries, cel mai mare jucător pe piaţa locală a berii, el ocupând poziţia lui Gary Whitlie care a decis să se retragă din activitatea profesională, după numai un an de mandat.

"Provocarea de a lucra pe o piaţă atât de competitivă cum este piaţa berii din România mi-a oferit numeroase satisfacţii dar şi oportunitatea de a mă implica în proiecte importante" a spus Gary Whitlie.

Noul preşedinte al Ursus, Andrew Highcock, a fost anterior, timp de doi ani, directorul general al Pivovary Topvar, compania locală parte din grupul SABMiller în Slovacia.

Înainte de SABMiller, Andrew Highcock a deţinut diferite funcţii de conducere cum ar fi cea de preşedinte pentru Canada şi Director General pe Europa de Sud-Est a Maxxium Worldwide (companie internaţională de băuturi spirtoase cu mărci precum Absolut Vodka sau Remy Martin).

În trecut, el a lucrat şi pentru Diageo în Franţa, Marea Britanie şi Europa Centrală, ocupând diferite poziţii în departamentele de vânzări, marketing şi management general.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO