Companii

Angelli despre vânzările în decembrie: am putea înregistra o uşoară creştere

Angelli despre vânzările în decembrie: am putea înregistra o uşoară creştere

Autor: Ioana David

27.12.2011, 11:53 169

Producătorul de spumante Angelli Spumante & Aperitive spune că în această perioadă realizează aproximativ 30% din vânzările anuale şi speră ca vânzările să aibă o uşoară creştere prin extinderea gamei cu un nou sortiment de vin.

"Se observă o reticenţă în comportamentul consumatorilor, care caută produse cât mai scăzute de preţ", a spus Alin Ursu, administrator al Angelli. El spune că în decembrie, în ceea ce priveşte compania pe care o reprezintă, vârful de vânzări se realizează între Crăciun şi Revelion.

Cumulat, în primele 11 luni ale anului, compania a înregistrat o scădere de 5% faţă de perioada similară din 2010, în timp ce luna noiembrie s-a situat la nivelul anului trecut.

Compania este prezentă şi pe pieţele externe în principal în state precum Ungaria, Italia, Spania, Grecia, ponderea livrărilor externe fiind de 20%.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, în 2010 compania a înregistrat o cifră de afaceri de 52,7 mil. lei (12,5 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO