Companii

Annabella, unul dintre cei mai puternici jucători cu capital românesc din comerţul alimentar, a ajuns la 100 de magazine la nivel naţional

Annabella, unul dintre cei mai puternici jucători cu...

Autor: Alexandra Matei

02.06.2023, 00:07 6656

Reţeaua de magazine Annabella, fondată de antreprenorii Dorina şi Dan Mutu în urmă cu aproape trei decenii, a deschis primul său retail park în oraşul Horezu, judeţul Vâlcea, atingând astfel pragul de 100 de magazine la nivel naţional.

„Annabella deschide primul său retail park în oraşul Horezu. Este o realizare uimitoare, un proiect excelent, prin care am depăşit pragul de 100 de magazine la nivel naţional”, scrie Alexandru Şoacăte, deputy CEO al retailerului Annabella, pe platforma LinkedIn.

Parcul de retail, potrivit site-ului companiei, se întinde pe o suprafaţă totală de 10.000 de metri pătraţi şi cuprinde magazine cu branduri internaţionale şi naţionale de modă, frumuseţe şi lifestyle, dar şi supermarket, pet shop, farmacie veterinară şi o cafenea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO