Companii

Antares Cluj a vândut scaune de 4,5 mil. euro în primul semestru

Antares Cluj a vândut scaune de 4,5 mil. euro în primul...

Autor: Laurentiu Cotu

25.08.2015, 00:05 335
Producătorul de scaune ergono­mice de birou Antares România, subsidiara grupului ceh Antares, a realizat în primul semestru o cifră de afaceri de aproximativ 4,5 mil. euro, mai mult cu 19% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
Clujenii mizează în acest an pe afaceri totale de 8,3 mil. euro, în creştere cu 12% faţă de anul trecut. Compania produce la Cluj diverse modele de scaune pentru birou, scaune fixe pentru conferinţe, scaune ergonomice operaţionale, fotolii mana­geriale, scaune pentru spaţii publice, scaune pentru auditorium, săli de cinema şi teatru.
 
„Evoluţia pieţei a fost una favorabilă în 2014, cu oportunităţi de creştere atât pe piaţa locală, cât şi la export. Acest trend continuă şi în 2015, astfel că avem în vedere extinderea capacităţii de producţie“’, a declarat pentru ZF Transilvania Laczko Csaba, director general al Antares România, fără să ofere mai multe informaţii în acest sens.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO