Companii

​Antibiotice Iaşi se duce în străinătate să vadă care sunt tendinţele din piaţa farma internaţională. „Succesul companiilor farmaceutice constă şi în capacitatea de a face faţă deschiderii internaţionale”

​Antibiotice Iaşi se duce în străinătate să vadă...

Autor: Georgiana Mihalache

27.10.2017, 16:13 244

Antibiotice Iaşi, unul din principalii producători lo­cali de medicamente, urmăreşte consolidarea poziţiei pe pieţele externe, identificarea de noi pieţe, dar şi tendinţele şi schimbările de pe piaţa internaţională în domeniul farmaceutic.

„În condiţiile actuale, succesul companiilor farmaceutice constă şi în capacitatea de a face faţă deschiderii internaţionale. În fiecare am identificat noi oportunităţi de dezvoltare şi, alături de alte instrumente de promovare, am determinat semnificativ dezvoltarea afacerilor pe pieţele externe, astfel încât cifra de afaceri la export s-a dublat în ultimii şase ani”, a spus Ioan Nani, director general Antibiotice.

Compania a participat la târgul de produse farmaceutice CPhI Worldwide (Chemical and Pharmaceutical Ingredients), care s-a desfăşurat anul acesta în Germania, la Frankfurt, fiind a cincisprezecea ediţie consecutivă a evenimentului internaţional la care participă şi compania românească.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO