Companii

Antibiotice Iaşi recrutează un om pentru a-şi întări consiliul de administraţie

Antibiotice Iaşi recrutează un om pentru a-şi întări...

Autor: Corina Mirea

01.03.2016, 00:00 143

Producătorul de medicamente Antibiotice Iaşi, deţinut majoritar de stat prin intermediul Ministerului Sănătăţii (cu 53% din acţiuni), vrea să recruteze un membru pentru consiliul de administraţie al companiei, potrivit unor informaţii făcute publice recent.

Producătorul, care anul trecut a ajuns să aibă venituri din vânzări în valoare de 330 mil. lei, de la aproape 319 mil. lei cu un an înainte, caută un candidat cu cetăţenie română, care să „fie un bun cunoscător al limbii engleze“, absolvent de studii de licenţă cu profil economic şi care să aibă o experienţă de cel puţin 15 ani în administrare/expertiză contabilă/audit financiar lucrând pentru companii profitabile din producţia de medicamente.

De asemenea, noul membru al consiliului de administraţie al Antibiotice Iaşi ar trebui să nu facă parte din mai mult de cinci consilii de administraţie ale unor companii din România, să nu fi fost revocat din funcţii similare pe motive de neperformanţă şi să nu fie acţionar semnificativ al Antibiotice. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO