Antibiotice Iaşi se duce cu birouri la Kiev şi Chişinău. „În Vietnam finalizăm angajările“

26 feb 2018 Autor: Mirabela Tiron

Ioan Nani, CEO al producătorului de medi­camente Anti­bio­tice Iaşi, unul dintre cei mai mari jucători de pe pia­ţa, spune că în 2017 compania şi-a atins ţintele şi că în acest an continuă dezvoltarea prin consolidarea prezenţei pe pieţele externe.

„Deschidem la Chişinău o reprezentanţă, în a doua jumătate a anului deschidem o reprezentanţă şi la Kiev, în Vietnam unde avem o reprezentanţă finalizăm angajările, deja am adus 30 de produse pe piaţa din Vietnam. Luna vi­itoa­re mer­gem în SUA pentru doi noi parte­neri distribuitori.“ El subliniază fap­­tul că în acest an compania va con­­tinua să se dezvolte pe pieţele in­ter­­na­ţionale. Astfel, dacă anul tre­cut 32% din cifra de afaceri a ve­nit de la export, în acest an obiec­tivul este ca producătorul să îşi asigure 40% din afaceri la export. Antibiotice, listat la bursă, a înregistrat vânzări de 336 mil. lei în 2017 şi un profit de 33 mil. lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.02.2018

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
Antibiotice Iaşi
, birouri
, Kiev
, Chişinău
, Vietnam
, angajari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide