Companii

Antreprenori locali. Antreprenori din industria HoReCa: Căutăm angajaţi de peste 40 de ani. Sunt mai responsabili şi mai stabili. Un barista poate ajunge la venituri de 1.000 de euro pe lună l Media de vârstă a angajaţilor din industria HoReCa este între 20 şi 30 de ani

Daniel Mischie, CEO al lanţului de restaurante City Grill: Tinerii care vor să facă carieră trebuie să se regăsească în valorile brandului pentru care lucrează. Trebuie să vadă şansa de a-şi atinge obiectivele profesionale - să ajungi chef sau chiar director de restaurant. Pentru asta, noi, antreprenorii, trebuie să ne implicăm în sistemul de educaţie.

Galerie foto

Autor: Alexandra Cepăreanu

11.03.2020, 20:10 13159

Antreprenorii din industria HoReCa (hoteluri, restau­rante, cafenele) spun că sunt în căutare de salariaţi cu vârste mai înaintate, respectiv persoane care au 40 de ani sau peste, deoarece aceştia sunt mai stabili şi mai respon­sabili în comparaţie cu tinerii care „sar din locaţie în locaţie“.

„Acum avem şase doamne de peste 40 de ani în bucătărie. Ele sunt statornice şi oferă siguranţă. Cei tineri sunt dezastruoşi. Cum nu le place ceva pleacă. Sunt şi tineri talentaţi, dar dacă nu sunt statornici, degeaba îi angajezi, pentru că te trezeşti singur când ai nevoie mai mare de ei“, a spus pentru ZF Fadi Draghici, cofondator al restaurantului Bite România. Restaurantul are două niveluri şi o capacitate maximă de 65 de persoane, la care se adaugă şi o terasă cu 70 de locuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO