Companii

Antreprenori locali. Antreprenorul Dan Amurăriţei a dus firma Danlin XXL în topul constructorilor din Neamţ, cu afaceri de 113 mil. lei

Antreprenori locali. Antreprenorul Dan Amurăriţei a dus...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.10.2019, 08:13 1654

Danlin XXL, o com­panie de construcţii din Neamţ, a urcat în vârful clasamentului firmelor de profil din judeţ după ce, în 2018, şi-a majorat cifra de afaceri cu 27%, ceea ce a dus rezultatul la 113 mi­lioa­ne de lei, potrivit da­telor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Tot pentru 2018, Danlin XXL a raportat un profit de 27,2 milioane de lei, maximul ultimilor ani, marja de profit fiind astfel de 24%. Constructorul Danlin XXL este deţinut inte­gral de Dan Amură­riţei, potrivit datelor de pe site-ul listafirme.ro.

„Danlin XXL dispune de staţii de betoane, agregate, mixuri asfaltice şi emulsii, laborator autorizat, precum şi de un parc auto modern şi adecvat atât activităţilor de transport rutier, cât şi pentru activităţi de execuţie a lucrărilor de construcţii“, se arată pe site-ul companiei.

Din rândul proiec­te­lor pe care le-a făcut Danlin XXL fac parte, potrivit datelor de pe site-ul constructorului, întreţinerea periodică a unor drumuri naţionale din judeţul Iaşi, moder­nizarea şi asfaltarea unor drumuri comu­nale.

În majoritatea lu­crărilor, beneficiari sunt fie Compania Naţio­nală de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), fie primării locale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO