Companii

Antreprenori locali. Béla Kovács, proprietarul brutăriei Pîinea de Casă, investeşte 4 mil. euro într-o nouă fabrică de pâine în Sângeorgiu de Mureş

Antreprenori locali. Béla Kovács, proprietarul...

Autor: Florentina Niţu

11.03.2020, 19:00 378
  • Brutăria a fost înfiinţată în 1932, iar acum are 31 de magazine proprii în judeţul Târgu-Mureş şi 200 de angajaţi

  • Compania Pîinea de Casă are în prezent o unitate de producţie cu o capacitate de 4 t/zi, iar noua unitate va avea o capacitate de 10 t/zi.

BÉla Kovács a preluat businessul Pîinea de Casă în anul 2000 de la tatăl său, o brutărie pusă pe picioare în 1932 de străbunicul său în localitatea Sângeorgiu de Mureş, judeţul Mureş. Astăzi, brutăria înseamnă 31 de magazine proprii în judeţul Mureş şi 200 de angajaţi, iar antreprenorul investeşte 4 mil. euro într-o nouă fabrică de pâine, pentru că cererea a crescut semnificativ.

„În unitatea de producţie pe care o avem acum, capacitatea de producţie era limitată, iar comenzile erau tot mai multe, astfel am hotărât să facem o nouă unitate de producţie. Acum, putem produce 4 tone de pâine în 24 de ore, iar în noua unitate vom avea o capacitate de producţie de 10 tone de pâine în 24 de ore“, a spus pentru ZF Béla Kovács, pro­prietarul brutăriei Kovács Pékség.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO