Companii

Antreprenori locali. Centrul Medical TopMed, deţinut de doi medici din Târgu-Mureş, a crescut de la 8 la 77 mil. lei în şase ani. Compania este cel mai dinamic business din sănătate

Antreprenori locali. Centrul Medical TopMed, deţinut de...

Autor: Mirabela Tiron

26.04.2022, 09:00 491

Compania Centrul Medical TopMed din Târgu-Mureş, aflată în top 20 jucători privaţi pe piaţa de sănătate şi pe primul loc în topul celor mai dinamice, afacere fondată de doi medici, a finalizat anul trecut cu afaceri de 76,6 milioane de lei, faţă de 45 mil. lei anul anterior, arată datele publice de la mfinante.ro.

„În permanenţă am adăugat noi specialităţi medicale astfel devenind o policlinică cu 38 de specialităţi actual­mente, cu două sedii în Sighişoara şi Reghin. Din 2017 suntem ambulatoriul de specialitate cu cea mai mare raportare către CJAS din judeţ, deci cea mai mare policlinică din judeţul Mureş“, a spus pentru ZF medicul Adriana Gomotîrceanu, cofondatorul companiei.

În prezent, reţeaua Top Med include un spital în Târgu-Mureş, cu puncte de lucru la Reghin şi Sighişoara şi două policlinici în Târgu-Mureş, una în Reghin şi una în Sighişoara.

În 2016, Centrul Medical TopMed avea o cifră de afaceri de 8 mil. lei, arată datele de la mfinante.ro. Anul trecut, firma a raportat afaceri de 77 mil. lei, un profit net 7,5 milioane de lei şi un număr mediu de 243 de angajaţi. În prezent, compania a ajuns la 300 de angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO