Companii

Antreprenori locali. Claudiu Aron, proprietarul complexului hotelier Alpin din Poiana Braşov, are în plan să ridice un aparthotel cu 120 de unităţi în staţiunea Olimp. „Aşteptăm autorizaţiile pentru a începe construcţia“

Complexul Alpin ţinteşte în acest an afaceri de 9 milioane de euro, iar pentru anul viitor estimează 12 milioane de euro.

Complexul Alpin ţinteşte în acest an afaceri de 9 milioane de euro, iar pentru anul viitor estimează 12 milioane de euro.

Autor: Mirabela Tiron

07.09.2022, 10:30 362

♦ Turismul local are potenţial, dar incomingul trebuie să îşi revină ♦ Aron estimează afaceri de 9 mil. de euro la Alpin din Poiana Braşov ♦ El a preluat şi complexul Favorit din Poiana Braşov şi îl renovează cu 2 mil euro.

Omul de afaceri Claudiu Aron, proprietarul companiei Alpin 2003, ce administrează complexul hotelier Alpin Resort Hotel, unul dintre cei mai mari jucători din turism din staţiunea Poiana Braşov, are în plan să ridice un aparthotel cu 120 de apartamente în staţiunea Olimp de pe litoralul românesc.

„Va fi un hotel de patru stele chiar lângă plajă, cu 120 de apartamente, restaurante, piscină. Vrem să avem aici şi evenimente pentru corporaţii. Aşteptăm avizele şi autorizaţiile pentru a începe construcţia iar atunci voi putea să dau mai multe de­talii. Estimăm că într-un an şi jumătate să fie gata construcţia după ce luăm apro­bările. Olimp redevine noua perlă a litoralului românesc“, a declarat pentru ZF Claudiu Aron, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO