Companii

Antreprenori locali. Compania de transport de marfă International Alexander a avut în 2020 afaceri în creştere cu 7%

Antreprenori locali. Compania de transport de marfă...

Autor: Miruna Diaconu

11.06.2021, 07:00 304

Compania de transport marfă din Arad, controlată de omul de afa­ceri Simion Ioan Apreutese, a avut anul trecut afaceri de 432 de mi­lioane lei, în creş­tere cu 7% faţă de anul ante­rior când veniturile au fost de doar 402 mi­lioane de lei, conform da­telor Minis­terului de Finanţe.

International Alexander deţine o flotă de 500 de camioane, iar compa­nia de transport activează pe lângă piaţa din România şi pe pieţele din Serbia, Ungaria şi Ger­ma­nia, iar focusul principal al com­paniei este de trans­port de maşini, însă anul trecut această piaţă a fost semnificativ afectată, astfel că firma de transport a fost nevoită să se orienteze şi către alte pieţe precum retail.

Totodată, compania de trans­port marfă a avut anul trecut un pro­fit net de 28,7 milioane de lei, iar nu­mărul an­ga­jaţilor a fost de 975, faţă de 946 de angajaţi în 2020.

Compania se află în top zece cei mai mari transportatori de marfă din România, situându-se pe locul trei, pe primele două poziţii fiind Grup Fero­viar Român şi CFR Marfă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO