Companii

Antreprenori locali. Constantin Goanţă, un antreprenor din Slatina, ar putea redeschide hotelul Parc sub brandul Ramada

Antreprenori locali. Constantin Goanţă, un antreprenor...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

06.03.2020, 07:00 885

Hotelul de trei stele Parc din Slatina (jud. Olt) , deţinut de omul de afaceri Constantin Goanţă, care controlează şi distribuitorul de ţevi Comtech Co, este în curs de renovare şi ar putea fi deschis sub brandul Ramada, con­form sur­selor ZF.

Reprezentanţii hote­lului nu au răspuns până la închiderea ediţiei la în­trebările ZF despre pla­nu­rile de dezvoltare. Pe site-ul hotelului se arată că societatea Complex Ho­te­lier Parc, care con­trolează unitatea de cazare, a luat fon­duri pentru renovarea acestuia.

„Rezultatele planificate ale pro­iectului sunt extinderea facilităţii de ca­zare turistică deţinută de beneficiar de la un număr de 70 de camere la un număr total de 85 de camere cu acces la dotări de tip săli de conferinţă, sală de evenimente, restaurant, terasă etc; (...) Recertificarea hotelului după realiza­rea investiţiei (...). Această activitate are în vedere creşterea nu­mă­rului de stele afe­rent hotelului de la 3 ste­le la 3 stele plus“, se arată în pro­iec­tul de pe site-ul hotelului.

Valoarea totală a proiectului este de 19,2 milioane de lei, con­form aceleiaşi surse. În prezent, în România sunt 13 hoteluri sub brandul Ramada, dintre care patru în Capitală. Anul acesta, va mai fi deschis un hotel Ramada în Târgu-Jiu, ridicat de antreprenorul Cristi Şerban.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO