Companii

Antreprenori locali. Construcţii Erbaşu lucrează la 125 de proiecte: Beneficiarii au dificultăţi de finanţare, întârzie plăţile, forţa de muncă este scăzută, iar birocraţia excesivă epuizează capacitatea de execuţie

Cristian Erbaşu, proprietarul Construcţii Erbaşu: Cred că în acest an nu vor fi schimbări majore, dar cred că din 2025 vom asista la numeroase schimbări fiscale.

Cristian Erbaşu, proprietarul Construcţii Erbaşu: Cred că în acest an nu vor fi schimbări majore, dar cred că din 2025 vom asista la numeroase schimbări fiscale.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.06.2024, 00:07 2419

Constructorul lucrează cu peste 1.300 de angajaţi, cu câteva sute mai mult faţă de finalul anului 2022, pe fondul noilor proiecte contractate. Despre începutul de an, antreprenorul spune că este similar cu cel din 2023, adică bun Dar nu complet lipsit de probleme.

Construcţii Erbaşu, companie deţinută de familia Erbaşu, a depăşit borna de două miliar­de de lei cifră de afaceri în 2023, rezultatul fiind mai mult decât dublu com­pa­ra­tiv cu anul pre­cedent. Rezul­ta­tele vin după un an cu proiecte impor­tante în portofoliul companiei, care lucrează în această perioadă în mai multe contracte şi care derulează şi propriile investiţii.

„Avem mai multe pro­iec­te în derulare, dar ţi­nând cont de dimensiu­ni­le lor, din cele 125 de pro­iecte active, aş amin­ti: autostrada Transilva­nia (tronsonul Suplacu de Barcău – Chiribiş), Spitalul Agrippa Ionescu (din Bucureşti – n. red.), reabilitarea planşeului Pieţei Unirii din Bucureşti, reabilitarea clădirii Universităţii din Bucureşti, noile sta­dioane din Constanţa şi Piteşti. Ca investiţii proprii, avem în lucru două noi hoteluri, la Bucureşti şi Oradea, dar şi o staţie de sortare şi reciclare a deşeurilor din construcţii“, spu­ne Cristian Erbaşu, cel care conduce compa­nia şi totodată acţionarul principal, ca răs­puns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2024.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro