Companii

Antreprenori locali. Constructorul CON-A din Sibiu a ajuns la investiţii de 20 mil. euro în producţie. „Afacerile cresc, dar mai lent decât ramura construcţiilor“

Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A

Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.10.2019, 00:00 203

Afacerile constructorului CON-A din Sibiu, deţinut de antreprenorul Mircea Bulboacă, au coborât în 2018 cu aproape 20% faţă de anul anterior şi s-au situat la 440 mil. lei (circa 96 milioane de euro).

Compania din construcţii CON-A din Sibiu, deţinută de antre­prenorul Mircea Bulboacă, a făcut anul acesta investiţii care au dus totalul sumei dedicate producţiei la 20 de milioane de euro.

„În 2019, in­ves­tiţiile au conti­nuat în centrul de producţie de la Mârşa, în cele două fabrici pe care le deţinem, fabrica de elemente prefabricate şi cea de structuri metalice. Cu investiţiile finalizate în acest an, valoarea totală în centrul de producţie se ridică la 20 de milioane de euro“, spune Daniela Ilie, consilier de achiziţii şi cercetare de piaţă în cadrul CON-A.

Ca urmare a investiţiilor din 2019, fabrica de structuri metalice a ajuns la o capacitate medie de producţie de 10.000 de tone pe an, putând realiza elemente de poduri de 50 de metri lungime şi greutăţi de până la 100 de tone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO