Companii

Antreprenori locali. Constructorul deţinut de familia Erbaşu a trecut borna de 2 mld. lei cifră de afaceri

Antreprenori locali. Constructorul deţinut de familia...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.06.2024, 00:07 2943

„Cred că din 2025 vom asista la numeroase schimbări fiscale“, spune Cristian Erbaşu, proprietarul companiei.

Construcţii Erbaşu, companie deţinută de familia Erbaşu, a depăşit borna de 2 mld. lei cifră de afaceri în 2023, rezultatul fiind mai mult decât dublu comparativ cu anul precedent. Rezultatele vin după un an cu proiecte importante în portofoliul companiei, care lucrează în această perioadă în mai multe contracte şi care derulează şi propriile investiţii.

„Avem mai multe proiecte în derulare, dar ţinând cont de dimensiunile lor, din cele 125 de proiecte active, aş aminti: Autostrada Transilvania (Tronsonul Suplacu de Barcău – Chiribiş), Spitalul Agrippa Ionescu (din Bucureşti – n. red.), reabilitarea planşeului Pieţei Unirii din Bucureşti, reabilitarea clădirii Universităţii din Bucureşti, noile stadioane din Constanţa şi Piteşti. Ca investiţii proprii, avem în lucru două noi hoteluri, la Bucureşti şi Oradea, dar şi o staţie de sortare şi reciclare a deşeurilor din construcţii“, spune Cristian Erbaşu, cel care conduce compania şi totodată acţionarul principal, ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2024.

Constructorul lucrează cu peste 1.300 de angajaţi, cu câteva sute mai mult faţă de finalul anului 2022, pe fondul noilor proiecte contractate. Despre începutul de an, antreprenorul spune că este similar cu cel din 2023, adică bun. Dar nu complet lipsit de probleme.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro