Companii

Antreprenori locali. Curăţătoria ecologică Eco Clean din Bucureşti: Lucrăm la capacitate maximă, dar suntem loviţi de creşterea dobânzilor, preţul la energie şi la materii prime

Antreprenori locali. Curăţătoria ecologică Eco Clean...

Autor: Mirabela Tiron

22.11.2022, 18:40 169

Bazele afacerii au fost puse în 2000, în prezent Eco Clean având 12 unităţi în Bucureşti şi Ploieşti, deschise în centre comerciale. Hotelurile şi spitalele aduc 60% din business.

Compania Eco Clean din Bucureşti, un business fondat în 2000 de doi antreprenori români,  ce deţine 12 spălătorii şi curăţătorii ecologice, estimează pentru acest an afaceri de 6-7 milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.

„Lucrăm din aprilie anul acesta la capacitate maximă, dar simţim că rulăm în gol, profitul s-a redus pentru că suntem loviţi de creşterea dobânzilor, avem credite în lei, de preţul la energie, de dublarea preţului la materii prime. Senzaţia este că suntem într-o spirală, sufocaţi de cheltuieli“, a spus pentru ZF Ion Darie Grigorescu, proprietarul companiei. Eco Clean este controlată de antreprenorii  Grigorescu Ion Darie (cu 50%) şi de Rădulescu Adrian Gheorghe (50%).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO