Companii

Antreprenori locali. Daw Benţa are un plan de investiţii de 15 mil. euro în perioada 2023-2024, pentru dublarea capacităţii de producţie de vopsele şi tencuieli şi un centru logistic

Antreprenori locali. Daw Benţa are un plan de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.08.2022, 16:40 270

♦ Recent, Daw Benţa a finalizat investiţia de aproximativ şase milioane de euro într-o unitate de producţie pentru cărămizi decorative aparente Meldorfer.

Producătorul de materiale de construcţii Daw Benţa, deţinut de Remus Aurel Benţa şi concernul german Daw SE, are un plan de investiţii de 15 milioane de euro pen­tru următo­rii doi ani.

„Este aprobat de către acţionarii companiei un plan de anvergură, de aproximativ 15 milioane de euro, care se va derula în perioada 2023-2024 şi care presupune dublarea capacităţii de producţie pentru vopsele şi tencu­ieli şi, de asemenea, un centru logistic diferit de cel pe care îl avem acum, cu o capacitate dublă, asigurându-ne posibilitatea de creştere semnificativă a lucrărilor. În acest sens, vom depune o cerere de finanţare în baza schemei de ajutor de stat instituită prin HG 807/2014“, au spus reprezentanţii Daw Benţa, ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie. Compania a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 182,9 milioane de lei, în creştere cu 26% faţă de anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO