Companii

Antreprenori locali. Fabrica de ambalaje Electric din Focşani: Am semnat contracte noi, iar la export trimitem în Polonia şi Bulgaria. Angajează încă 15 oameni, dintre care un strungar din India. Ţinteşte afaceri de 13 milioane de euro, faţă de 9 milioane de euro anul trecut

Cosmin Buzăianu, acţionar al com­paniei Electric Srl: Doar 5-10% din producţie merge la export, ne concentrăm pe vânzările pe piaţa locală. Vom trimite canistre stivuibile pentru  clienţi din industria chimică din Polonia şi către Lukoil Bulgaria.

Cosmin Buzăianu, acţionar al com­paniei Electric Srl: Doar 5-10% din producţie merge la export, ne concentrăm pe vânzările pe piaţa locală. Vom trimite canistre stivuibile pentru clienţi din industria chimică din Polonia şi către Lukoil Bulgaria.

Autor: Mirabela Tiron

21.02.2022, 16:15 291

Producătorul de ambalaje Electric din Focşani, deţinut de familia Buzăianu, a finalizat anul trecut cu afaceri  de 9 milioane de euro iar pentru  anul acesta a bugetat afaceri  de 13 milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.

„Lucrăm la capacitate dublă pe toate tipurile de ambalaje după finalizarea investiţiei  de 2,5 milioane de euro. Vedem un an cu creşteri, după ce am semnat contracte noi cu distribuitorii pentru HoReCa, le vindem saci de menaj. Sectorul HoReCa îşi revine uşor. Avem con­tract nou şi pe flacoane cu  producătorul de sucuri natuarale Europlant“, a spus pentru ZF, Cosmin Buzăianu, acţionar al com­paniei Electric Srl. El este fiul soţilor Liliana şi Tonel Nicu Buzăianu, fondatorii acestui business. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO