Companii

Antreprenori locali. Fabrica Barleta din Bacău, ce produce pungi, saci şi sacoşe din hârtie, a depăşit pragul de 20 de mil. euro afaceri în 2021, plus 11%

Adrian Dimofte, manager pe strategii şi dezvoltare al Barleta

Adrian Dimofte, manager pe strategii şi dezvoltare al Barleta

Autor: Mirabela Tiron

21.06.2022, 00:05 237

♦ A crescut cererea din partea clienţilor din catering, panificaţie. ♦ Investeşte peste 5 milioane de euro în extinderea capacităţii de producţie şi a depozitului.

Fabrica Barleta din Bacău, unde se produc pungi, saci şi sacoşe din hârtie pentru mari lan­ţuri de su­per­mar­keturi, re­ţe­le de fast-food sau producători de panificaţie, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 100 de milioane de lei (20,6 mil. euro), faţă de 89,8 milioane de lei (18 mil. euro) anul anterior, arată da­tele publice de pe mfinante.ro.

„Cerere în creştere am avut anul trecut de la clienţii din catering şi pani­ficaţie. Am lucrat la capacitate maximă. În primele cinci luni din acest an cifra de afaceri a crescut cu 7-8% iar până la final de an estimăm o creştere cu 10%“, a de­clarat pentru ZF Florin Adrian Dimofte, manager pe strategii şi dezvoltare al Barleta. El este unul din acţionarii com­paniei, cu un pachet de 22,5%, alături de Leontin Podoiu, Adrian Horaţiu Damşa, Gigel Farcaş, restul acţiuni­lor fiind deţi­nute de Gheorghe Enache, Constantin Boboc, Dorian Rafiroiu, potrivit ultime­lor date disponibile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO