Companii

Antreprenori locali. Fabrica Deltaica Seafood din Tulcea, afaceri mai mari cu 20% în S1/2022: Este loc de creştere, consumul de peşte şi preparate din peşte este încă redus în România

Daniel Buhai, director general al Deltaica Seafood

Daniel Buhai, director general al Deltaica Seafood

Autor: Mirabela Tiron

19.08.2022, 16:15 958

Compania vinde preparate din peşte precum salate de icre, sardeluţe marinate şi batogul de sturion. Produsele sunt vândute în marile lanţuri de retail.

Compania Deltaica Seafood, care produce preparate din peşte, deţinută de soţii Daniela şi Daniel Buhai din Tulcea, a finalizat prima jumătate a acestui an cu afaceri mai mari cu circa 20%, în linie cu ce a bugetat pentru acest an, dar cu marjă de profit mai redusă, potrivit oficialilor companiei.

„Ne-am atins ţinta de creştere în prima jumătate a acestui an, plus 20% la vânzări, dar în contextul actual mar­ja de profit s-a diminuat. În continuare cele mai căutate produse sunt salatele de icre şi sardeluţele marinate. Am introdus în portofoliu şi batogul de sturion (fileu dorsal al peştelui, prelucrat cu ingredient natural, sare şi fum-n.red.), care este în proces de certificare pe scheme de calitate“, a declarat pentru ZF Daniel Buhai, director general al Deltaica (fosta Miadmar HDP).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO