Companii

Antreprenori locali. Ce va face Bilka, producătorul de acoperişuri, cu profitul de 245 mil. lei pe care l-a obţinut în 2021? „Investim în dezvoltare şi analizăm ţările apropiate pentru a replica businessul“. Bilka a trecut de 245 mil. lei profit în 2021, ceea ce a dus la o marjă de 22% a câştigului

Ho­raţiu Ţepeş, fondatorul Bilka: Ca în fiecare an, profitul va fi direcţionat către creşterea capitalului social şi dezvoltarea companiei prin investiţii.

Ho­raţiu Ţepeş, fondatorul Bilka: Ca în fiecare an, profitul va fi direcţionat către creşterea capitalului social şi dezvoltarea companiei prin investiţii.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.04.2022, 11:00 303

Faţă de profitul de 102 mil. lei din 2020, cel de anul trecut este mai mult decât dublu.

Profitul de 245 de milioane de lei pe care producătorul de acoperişuri Bilka Steel din Braşov, deţinut de omul de afaceri Horaţiu Ţepeş, l-a obţinut în 2021 va merge către noi investiţii, spune antreprenorul.

„Ca în fiecare an, profitul va fi direcţionat către creşterea capitalului social şi dezvoltarea companiei prin investiţii. Cea mai mare parte din profitul înregistrat anul trecut va fi reinvestit. Continuăm în mod susţinut planul de extindere şi investiţii la nivel local, în timp ce la nivel regional analizăm pieţe din ţările apropiate, unde modelul de business ar putea fi replicat în următorii ani“, spune Ho­raţiu Ţepeş.

În prezent, compania exportă, prin intermediul a peste 500 de distribuitori, în Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova, Germania, Polonia, Slovacia, Olanda, Austria, Irlanda şi Ucraina, însă nu are activităţi de producţie în aceste ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO