Companii

Antreprenori locali. Familia Ghinea din Arad, care deţine grupul Arsat, investeşte 50 mil. euro într-un proiect imobiliar mixt în Arad, cu două clădiri de birouri, restaurante şi primul hotel Autograph Collection by Marriott din provincie

Hotelul va avea 76 de camere clasificate la cinci stele, cât şi un centru spa cu o piscină semiolimpică, o sală de sport de aproape 1.000 mp, care va fi deschisă publicului şi un restaurant cu 70 de locuri în interior şi 100 pe terasă.

Hotelul va avea 76 de camere clasificate la cinci stele, cât şi un centru spa cu o piscină semiolimpică, o sală de sport de aproape 1.000 mp, care va fi deschisă publicului şi un restaurant cu 70 de locuri în interior şi 100 pe terasă.

Autor: Miruna Diaconu

06.10.2022, 18:00 1148

♦ „Proiectul aduce o regenerare urbană a zonei, prin transformarea unui vechi complex comunist, anume hotelul Parc, într-un nou hub social şi economic al oraşului“.

Familia Ghinea, care deţine gru­pul Arsat din Arad, cu activităţi în industrie şi agricultură, inves­teşte 50 de milioane de euro în dezvoltarea Drăgălina 25/27, un proiect imo­biliar mixt din Arad. În cadrul acestui proiect va fi deschis şi primul hotel Autograph Collection by Marriott din afara Bucureştiului. Proiectul se întinde pe o suprafaţă de 15.000 mp, însă suprfaţa construită şi care va putea fi utilizată va fi de 25.000 mp, având în vedere că vor exista clădiri cu mai multe etaje.

„Drăgălina 25/27 este un ecosistem aflat în centrul Aradului, care include funcţiuni multiple care se adresează atât localnicilor, cât şi vizitatorilor. Proiectul a­du­ce o regenerare urbană a zonei, prin trans­formarea unui vechi complex comu­nist, anume hotelul Parc, într-un nou hub social şi economic al oraşului“, spune Călin Ile, senior partner la Premier Hospi­tality, compania care asigură managemen­tul complexului Drăgălina 25/27.

Proiectul include mai multe clădiri şi anume primul hotel Autograph Collection by Marriott din afara Bucureştiului, două clădiri de birouri clasa A, cât şi o zonă desti­nată petrecerii timpului liber, unde vor e­xista şi restaurante pe malul râului Mureş. De asemenea, va exista şi un centru de eve­nimente şi expoziţii care va funcţiona în clă­direa vechiului Cazinou Arad. Clădirea este un monument istoric, construită în 1872 şi restaurată în primvara acestui an, fiind şi prima deschisă din cadrul proiectului Dră­gălina 25/27. Mai mult, în cadrul proiectului va exista şi o parcare subterană realizată printr-un parteneriat public-privat, care va avea 400 de locuri şi 300 de staţii electrice de încărcare. În cadrul acestui proiect, vor putea lucra circa 900 de persoane.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO