Companii

Antreprenori locali. FAN Courier face paşi spre dezvoltarea regională. Compania a investit 4 mil. euro într-un hub la Arad, care este dedicat exlusiv e-commerce-ului

Antreprenori locali. FAN Courier face paşi spre...

Autor: Miruna Diaconu

28.05.2024, 00:07 1429

FAN Courier, liderul pieţei locale de curierat, îşi propune creşterea cifrei de afaceri cu 14% în acest an, până la 1,4 miliarde lei, potrivit datelor furnizate de companie.

Anul trecut, compania a încheiat cu afaceri de 1,2 miliarde lei, păstrând ritmul de creştere de două cifre din ultimii ani. Compania îşi propune creşterea companiei prin dezvoltarea segmentului cross-border, adică a livrărilor peste graniţă în vestul Europei.

Cererea pentru astfel de livrări a crescut semnificativ în ultimii ani, ceea ce a determinat compania să se uite tot mai atent la acest segment. FAN Courier a investit 4 milioane de euro într-un hub internaţional construit la Arad, care este dedicat exclusiv e-commerce-ului.

„O parte din investiţii va fi destinată dezvoltării de noi puncte de legătură între România şi vestul Europei, transformând astfel FAN Courier într-un jucător regional“, spun reprezentanţii FAN Courier.

FAN Courier are prezenţă în afara graniţelor doar în Republica Moldova, acolo unde a intrat înainte de izbucnirea războiului din Ucraina. Compania vrea să ajungă liderul pieţei moldovene.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24