Companii

Antreprenori locali: Farmacia Tei merge în 2022 la Braşov şi la Iaşi, iar în Bucureşti are în plan patru noi deschideri

Roxana Maftei, proprietara lanţului de farmacii Tei.

Roxana Maftei, proprietara lanţului de farmacii Tei.

Autor: Mirabela Tiron

23.10.2021, 19:31 13353

Lanţul de farmacii Tei, unul din cele mai dinamice businessuri de pe piaţa locală, controlat de antreprenoarea Roxana Maftei, pregăteşte patru deschideri noi în Capitală dar pune pe harta expansiunii şi oraşele Braşov şi Iaşi.

„Ne-am propus ca în fiecare an să avem câte trei deschideri în provincie. În a doua jumătate a anului viitor vom deschide un magazin Bebe Tei şi apoi Farmacia Tei în Braşov şi Iaşi. În prezent negociem pentru spaţii în aceste oraşe“, a declarat pentru ZF Roxana Maftei, proprietara lanţului. Cele două branduri s-au diferenţiat de alte businessuri din acest sector prin di­ver­si­tatea produselor, preţurile mai mici, suprafeţele mari pe care sunt deschise magazinele dar şi prin prezenţa în online.

Farmaciile Tei şi Bebe Tei reprezintă unul din businessurile cu capital autohton care au avut o evoluţie accelerată în ultimii ani, depăşind afaceri de un miliard de lei anul trecut.

În Bucureşti vor avea loc patru noi deschideri de magazine în următoarea perioadă.

 „La 1 noiembrie deschidem un magazin Bebe Tei în Mall Vitan pe o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi iar în 3 ianuarie deschidem în sector 3, pe strada Liviu Rebreanu, un magazin Bebe Tei şi o drogherie  (2000 metri pătraţi) împreună cu Mega Image. În martie anul viitor mergem şi în Pipera, aproape de Promenada, cu Bebe Tei şi Farmacia Tei pe o suprafaţă de 4000 de metri pătraţI“, a spus antreprenoarea. Mai mult, tot la începutul anului viitor lanţul merge cu Farmacia Tei şi Bebe Tei în parcul industrial Metav din sectorul 1. Afacerile lanţului Farmacia Tei au crescut cu 15,5% în primele nouă luni din acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO