Companii

Antreprenori locali. Grupul Sergiana, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa cărnii, ajunge la zece restaurante după ce a preluat restaurantul Calul Bălan din Neptun

Sergiana are restaurante în Braşov şi Poiana Braşov, inclusiv în mallurile Coresi şi AFI.

Sergiana are restaurante în Braşov şi Poiana Braşov, inclusiv în mallurile Coresi şi AFI.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

21.06.2022, 00:07 909

♦ Grupul deţine şi propria fabrică de nutreţuri combinate, două ferme de creştere a animalelor, propriul abator, dar şi o fabrică de preparate de carne în Poiana Mărului (jud. Braşov).

Grupul Sergiana, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa cărnii, dar şi unul important pe piaţa restau­rantelor din Braşov, a intrat pe piaţa HoReCa de pe litoral după ce a preluat restau­rantul Calul Bălan din Neptun.

„Fără să fie unul dintre principalele obiecte de activitate pentru Sergiana Prodimpex, societatea este implicată în proiectele diviziei HoReCa. În acest sens putem nominaliza un proiect care se apropie de finalizare. Este vorba de deschiderea primului restaurant din Sergiana Grup într-o locaţie de pe litoral. Am preluat restaurantul Calul Bălan, din Neptun, iar deschiderea lui este programată pentru luna iulie. Şi această relansare este pentru noi un proiect important“, a spus Diana Zahariea, directorul general al Sergiana Grup, care cuprinde operaţiuni în retail, producţie, agricultură, creşterea animalelor şi în HoReCA.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF cu privire la fostul proprietar al restaurantului şi la suma investită în preluarea şi deschiderea acestuia. Calul Bălan este un restaurant cunoscut pe litoral încă de pe vremea comunismului. Proprietarii Sergiana au înfiinţat şi o firmă care să opereze activitatea restaurantului – Calul Bălan Neptun.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO