Companii

Antreprenori locali. Ioan Simion, fondatorul spitalului Sanconfind Câmpina: Creşterea vine din apariţia de servicii noi. În S1 afacerile spitalului au crescut cu 5%, iar până la final de an afacerile vor ajunge la 28-30 mil. lei

Ioan Simion, fondatorul spitalului Sanconfind Câmpina

Ioan Simion, fondatorul spitalului Sanconfind Câmpina

Autor: Mirabela Tiron

27.07.2022, 17:45 212

♦ De câteva săptămâni în spital se fac operaţii minim invazive de hernie de disc.

Spitalul privat Sanconfind din Câmpina, cu o capacitate de 90 de pa­turi şi deschis în 2015, esti­mea­ză o cifră de afaceri de 28-30 mi­li­oa­ne de lei până la final de an, faţă de 24 de milioane de lei anul trecut.

„Anul acesta este un pic mai bun faţă de anul trecut, în primul semestru am avut o creştere cu 5%. Creşterea vine din apariţia unor activităţi noi. De câteva săptămâni am început să facem operaţii minim invazive de hernie de disc cu un doctor întors din Anglia“, a spus pentru ZF omul de afaceri Ioan Simion, fondatorul spitalului. Antre­pre­­norul este cunoscut pentru aface­rile din domeniul petrolier, el deţine com­pania Confind, unul dintre cei mai im­por­­­tanţi furnizori de echipamente şi ser­vi­cii din domeniul petrolului şi al gazelor.

Spitalul Sanconfind, deschis în ur­ma unei investiţii de 22 milioane de euro realizată de firma Confind (care produce echipament petrolier), se în­tin­­de pe o suprafaţă desfăşurată de 11.000 de metri pătraţi. În 2018, Sanconfind a des­chis o maternitate, la care ajung pa­ci­ente din toată zona de sud a ţării, po­trivit ultimelor date. Spi­talul mai ope­rează secţia de chirurgie, ortopedie, iar pe viitor urologia va deveni o secţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO