Companii

Antreprenori locali. Ioan Simion, fondatorul spitalului Sanconfind din Câmpina: Vom ajunge la 3,5 mil. euro în 2019, avem medici care se întorc acasă

Ioan Simion

Ioan Simion

Autor: Georgiana Mihalache

10.12.2019, 00:07 676

Spitalul Sanconfind din Câmpina, judeţul Prahova, fondat de antreprenorul Ioan Simion după o investiţie de 22 mil. euro în urmă cu patru ani, se dezvoltă cu noi cabinete de consultaţie în domenii precum ORL, oftalmologie, ortopedie, ceea ce atrage şi medici români din străinătate care vor să se întoarcă în ţară. „Spitalul merge foarte bine, din punct de vedere medical nu avem niciun fel de probleme. S-a dezvoltat în sensul că am deschis cabinete noi de consultaţii, de ORL, oftalmologie, ortopedie. Începând din februarie o să avem un ortoped nou care a lucrat în Belgia şi acum se întoarce acasă şi va fi la noi full time. El s-a documentat, a venit la noi şi a văzut condiţiile şi a decis să se întoarcă acasă“, a spus Ioan Simion pentru ZF.

Antreprenorul este cunoscut pentru afacerile din domeniul petrolier, deţinând compania Confind, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente şi servicii în domeniul petrolului şi al gazelor. În urmă cu patru ani, Ioan Simion a deschis spitalul Sanconfind, dorindu-şi o alternativă la sistemul de stat.

 „Comparativ, faţă de anul trecut cresc încasările şis cad cheltuileile, deci suntem pe drumul cel bun, dar mai e de lucru”, a mai spus Ioan Simion.

În 2018, Sanconfind a încheiat cu afaceri de 10,4 mil. Lei (2,2 mil. euro, în creştere cu 28%, potrivit datelor de la Finanţe. În 2019 cifra de afaceri va ajunge la 3,5 mil. euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO