Companii

Antreprenori locali. Lanţul de librării Cărtureşti: Vânzările au crescut cu peste 20% în T1/2022. A crescut numărul de clienţi, dar şi valoarea bonului mediu. Negocieri avansate pentru librării în Piatra Neamţ, Târgu-Mureş, Târgovişte şi Alba Iulia

Şerban Radu, unul dintre cei doi acţionari ai lanţului de librării Cărtureşti: Extindem cu 300 de metri pătraţi, plus 50%, librăria din Băneasa, avem un parte­neriat cu cinematograful. Şi pe Lipscani am făcut o  librărie în cadrul Art Safari (...) Retailul online este în uşoară scădere, clienţii au început să vină mai mult în librării.

Şerban Radu, unul dintre cei doi acţionari ai lanţului de librării Cărtureşti: Extindem cu 300 de metri pătraţi, plus 50%, librăria din Băneasa, avem un parte­neriat cu cinematograful. Şi pe Lipscani am făcut o librărie în cadrul Art Safari (...) Retailul online este în uşoară scădere, clienţii au început să vină mai mult în librării.

Autor: Mirabela Tiron

25.05.2022, 17:30 155

Lanţul de librării Cărtureşti, controlat de Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, a finalizat primul trimestru din acest an cu  vânzări mai mari cu cu 20% comparativ cu perioada similară a anului trecut, potrivit oficialilor.

„Primele trei luni au fost pe creştere, aprilie şi mai la fel, avem plus 20% în vân­zările de carte. Şi vânzările în provincie au mers bine. A crescut valoarea bonului  mediu dar şi numărul de clienţi care au venit fizic în librării“, a spus pentru ZF Şerban Radu, unul din cei doi acţionari ai lanţului de librării.

Cărtureşti operează în prezent 13 librării în Capitală, iar în provincie a ajuns la 25 unităţi, în Timişoara, Cluj, Iaşi, Constanţa, Oradea, Arad, Piteşti, Braşov, Suceava, Sibiu, Chişinău.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO