Companii

Antreprenori locali. Lanţul de restaurante Mesopotamia: Avem 45 de localuri şi vrem să ajungem la 80. Ne-am extins în pandemie. Compania a obţinut afaceri de 63 mil. lei în 2020, în scădere de la 83 mil. lei înainte de pandemie

În acest moment funcţionează 45 de restaurante Mesopotamia, dintre care 5 au fost deschise anul acesta.

În acest moment funcţionează 45 de restaurante Mesopotamia, dintre care 5 au fost deschise anul acesta.

Autor: Cristina Roşca

04.06.2021, 18:00 269

♦ Reţeaua este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de restaurante ca cifră de afaceri şi număr de unităţi ♦ Estimarea este însă că businessul va ajunge la 100 mil. euro în acest an, un nivel maxim record.

Lanţul de restaurante Mesopotamia accelerea­ză expansiunea în acest an pentru a se apropia de ţinta de 80 de unităţi în România în următorii ani. Spre compa­raţie, în pre­zent reţeaua are 45 de localuri în principalele oraşe ale ţării.

„După un an 2019 în care ne-am aflat în plină dezvoltare, cu restau­ran­te Mesopotamia deschise în princi­pale­le oraşe din ţară, 2020 a venit cu o no­uă provocare: criza sanitară. Cu acti­vi­tatea întreruptă prin ordinul mi­litar, am realizat că trebuie să ne adap­tăm rapid la noua realitate a pie­ţei: clienţii nu mai pot veni în resta­u­rant, dar cu toate acestea îşi doresc să mănânce, oriunde s-ar afla. Ne-am re­orientat spre comenzile on-line, ame­naja­rea de terase şi investiţii în tehno­lo­gie“, spun oficialii companiei deţi­nu­te de antre­pre­norul Sebastian Tătărîngă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO