Companii

Antreprenori locali. Liviu Rogojan, proprietar, Băcănia ROD: Vrem să acoperim cât mai bine Bucureştiul, este spaţiu suficient pentru extindere

Liviu Rogojan, proprietarul businessului Băcănia ROD: În Bucureşti, clar putem să ne multiplicăm magazinele, este spaţiu suficient.

Liviu Rogojan, proprietarul businessului Băcănia ROD: În Bucureşti, clar putem să ne multiplicăm magazinele, este spaţiu suficient.

Autor: Ramona Cornea

05.11.2019, 18:34 241

Băcănia ROD este o afacere de familie deţinută de Laura şi Liviu Rogojan şi este rezultatul unei investiţii iniţiale de 40.000 de euro.

Liviu Rogojan, proprietarul businessului Băcănia ROD, afirmă că ţinteşte extinderea în Bucureşti, o acoperire bună la nivel naţional şi apoi afacerea poate fi replicată pentru o lansare la nivel internaţional. El crede că conceptul Băcănia ROD se potriveşte în toată Europa.

„În primul rând, ne-am gândit să ne adresăm românilor cu produse româneşti, dar ne-ar plăcea să mergem şi în străinătate. Credem că este un concept care se potriveşte peste tot în Europa. Pentru noi, obiectivul principal ar fi să acoperim cât mai bine Bucureştiul, după aceea ţara şi după ce ne-am consolidat aici şi ne-am şi finisat cum trebuie businessul, putem să replicăm afacerea sub un alt brand, sub o altă denumire, la nivel internaţional”, a declarat Liviu Rogojan în cadrul conferinţei ZF Branduri româneşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO