Companii

Antreprenori locali. Matei Datcu, Pescăria lui Matei din Agigea: Am avut un sezon bun de vară. Facem un centru de vânzare a scoicilor

Matei Datcu, proprietarul restaurantului Pescăria lui Matei

Matei Datcu, proprietarul restaurantului Pescăria lui Matei

Autor: Mirabela Tiron

26.10.2021, 18:00 6836

Restaurantul Pescăria lui Matei din Agigea, controlat de Matei Datcu, un tâ­năr la a treia generaţie de pes­cari, va aduce 20-30 de angajaţi din Sri Lanka pentru a asigura forţa de muncă pentru se­zo­nul de anul viitor.

„Avem nevoie de oameni la tranşat, curăţat peştele, chelneri, barmani, femeie de serviciu. Avem o problemă cu găsirea oamenilor aici, de aceea am decis să apelăm la o firmă care să ne mai aducă 20-30 de angajaţi din Sri Lanka pentru sezonul de anul viitor. Anul acesta am avut 50 de oameni în restaurant, din care 10 angajaţi din Sri Lanka“, a declarat pentru ZF antreprenorul Matei Datcu, proprietarul restaurantului.

Compania care operează restau­ran­tul a finalizat anul trecut cu afaceri de 8,8 milioane de lei, faţă de 14 milioane de lei  anul anterior, arată datele publice de la Ministerul de Finanţe. Pescăria lui Matei şi-a redus profitul net la 1,9 milioane de lei anul trecut, faţă de 4,1 milioane de lei anul anterior, când în restaurant lucrau 54 de angajaţi, arată aceeaşi sursă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO