Companii

Antreprenori locali. Minifarm, cea mai mare reţea din Dobrogea, va depăşi 100 de farmacii în acest an şi va atinge pragul de 300 mil. lei afaceri. “Am început să activăm şi pe piaţa din Bucureşti, unde am deschis patru farmacii anul trecut.”

Antreprenori locali. Minifarm, cea mai mare reţea din...

Autor: Mirabela Tiron

14.02.2022, 08:23 826

Lanţul de farmacii Minifarm, care s-a dezvoltat cu unităţi în jude­ţe­le Tulcea şi Constanţa, estimează că va atinge în acest an pragul de 300 de milioane de lei cifră de afaceri şi va ajunge o reţea de 100 de farmacii, potrivit oficialilor companiei.

„În momentul de faţă, lanţul de far­macii Minifarm cuprinde un nu­măr total de 93 de puncte de lu­cru ac­tive, poziţionate, prepon­de­rent, în ju­deţele Tulcea şi Constanţa, iar cu 4 din­tre ele suntem prezenţi şi în Bucu­reşti de la finalul anului trecut. Pen­tru acest an ne-am propus să atingem şi, de ce nu, să depăşim pragul de 100 de punc­te de lucru active, motiv pen­tru care pro­spectăm atât opor­tu­nităţile din Bu­cureşti, cât şi, punctual, iden­tificăm noi va­riante de a ne pozi­ţio­na cât mai aproa­pe de pacienţii noş­tri în judeţele Tulcea şi Con­stanţa“, a declarat pen­tru ZF Valen­tina Călin, antrepre­noa­rea născută în ju­deţul Tulcea care a pus bazele lan­ţului alături de soţul ei.

Absolventă a Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii Ovidius, ea deschidea în 1996 prima drogherie Mini-Farm în oraşul Babadag, judeţul Tulcea, fiind la acea vreme asistent de farmacie cu o experienţă profesională de nouă ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO