Companii

Antreprenori locali. Mircea Bulboacă, proprietarul constructorului CON-A: În zece ani doar 11% din companiile prezente în topul constructorilor au reuşit să aibă o prezenţă constantă

Mircea Bulboacă, acţionarul CON-A

Mircea Bulboacă, acţionarul CON-A

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.07.2022, 00:05 808

Cele mai mari proiecte pe care CON-A le are în execuţie sunt Stadionul Municipal Sibiu şi un proiect de extindere a unei fabrici din domeniul automotive.

Constructorul CON-A din Sibiu, deţinut de antreprenorul Mircea Bulboacă, estimează o creştere a cifrei de afaceri în 2022 faţă de anul precedent, având previziuni optimiste pentru acest an.

„Vremurile se schimbă mereu şi trebuie să fim optimişti, să privim spre viitor. Noi ne propunem o uşoară creştere a cifrei de afaceri, dar fără a afecta calitatea lucrărilor şi termenele asumate. Ne propunem să ne consolidăm poziţia pe piaţă şi să ne menţinem în topul antreprenorilor generali în construcţii din România, ceea ce este o provocare pentru că în ultimii zece ani doar 11% din companiile prezente în top au reuşit să aibă o prezenţă constantă, din cauza fluctuaţiilor foarte mari din domeniul nostru“, spune Mircea Bulboacă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO