Companii

Antreprenori locali: Producătorul de carne Vascar a avut afaceri de 18 mil. euro în 2018, plus 15%

Antreprenori locali: Producătorul de carne Vascar a avut...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

06.02.2019, 12:36 400

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne şi conserve,  a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de 18 milioane de euro, în creştere cu 15% faţă de anul precedent. Evoluţia vine în contextul extinderii portofoliului şi a parteneriatelor cu marile reţele de distribuţie la nivel naţional.

În volum, cea mai mare creştere procentuală este înregistrată de segmentul de carne fresh, plus 44%, creştere susţinută de extinderea gamelor din categorie. Categoria conserve a marcat o creştere în volum de 19,5%, în timp ce categoria mezeluri a crescut în volum cu 10%.

“Ne bucurăm că de la an la an reuşim să menţinem un ritm de creştere constant, sănătos.(...) Ne dorim ca tot mai mulţi clienţi să aibă acces la produsele nostre”, spune Vlad Ciuburciu, director general Vascar, companie care deţineo fabrică în Vaslui. Producătorul are peste 300 de angajaţi şi 18 magazine proprii în regiunea Moldovei.

O parte din produsele Vascar şi Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel naţional, în hypermarket-uri şi magazine tradiţionale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market şi Lidl.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO