Companii

Antreprenori locali. Producătorul de materiale de construcţii Celco face investiţii de 4,5 mil. euro în producţie

Antreprenori locali. Producătorul de materiale de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.01.2019, 00:07 774

Producătorul de materiale de construcţii Celco din Constanţa, deţinut de verii Ion şi Niculae Duşu, investeşte 4,5 milioane de euro în procesul de producţie a celor trei tipuri de materiale pe care le realizează compania - BCA, adezivi şi var.

Producătorul are trei fabrici, toate în judeţul Constanţa. Cea mai mare pondere în businessul total o au vânzările de BCA, care reprezintă circa 70%, potrivit celor mai recente date.

Investiţiile anunţate vin în contextul în care cifra de afaceri a companiei a avansat anul trecut, ducând Celco mai aproape de 30 de milioane de euro, potrivit calculelor ZF.

„Pe fondul dezvoltării sectorului rezidenţial, dovedită de creşterea cu 2,8% a numărului de autorizaţii de construcţii eliberate în primele 11 luni din 2018 faţă de anul precedent, Celco şi-a îmbunătăţit rezultatele financiare cu aproximativ 15% faţă de anul 2017“, spune Niculae Duşu, preşedintele Celco.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO