Companii

Antreprenori locali. Producătorul de pavele Symmetrica: Sectorul imobiliar are încă forţă să susţină proiectele demarate şi astfel are un impact pozitiv şi în piaţa construcţiilor

Antreprenori locali. Producătorul de pavele Symmetrica:...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.09.2022, 16:30 130

♦ Symmetrica a înregistrat un avans de 20% al afacerilor în primul semestru al anului 2022 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în condiţiile în care preţurile materiilor prime necesare s-au majorat cu până la 30%.

Producătorul de pavele Symmetrica din Suceava, deţinut de fa­milia Stan­ciu, şi-a setat ca ţintă atin­gerea pragu­lui de 230 de milioane de lei cifră de afaceri în 2022, ceea ce înseamnă o creştere de peste 25% comparativ cu anul trecut, potri­vit datelor transmise în vederea reali­ză­rii anuarului ZF Cei mai mari ju­cători din economie - ediţia 2022.

„Anul 2022 rămâne marcat de creşterea preţurilor pentru materiile prime şi energie, la care se adaugă deficitul de forţă de muncă. Un semnal pozitiv vine din faptul că sectorul imobiliar are încă forţă să susţină proiectele demarate şi astfel are un impact pozitiv şi în piaţa construcţiilor“, au spus reprezentanţii Symmetrica.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO