Companii

Antreprenori locali. Producătorul de şerveţele umede pentru bebeluşi Europack din Constanţa a ajuns la 200 de angajaţi în fabrică. „Am câştigat clienţi noi“

Antreprenori locali. Producătorul de şerveţele umede...

Autor: Mirabela Tiron

29.03.2023, 16:30 443

♦ Europack vinde şerveţelele umede pentru bebeluşi în marile lanţuri de magazine pe piaţa locală iar la export în 48 de ţări.

Europack Media, o companie din Constanţa ce produce şerveţele umede pentru bebeluşi, fondată de antreprenori locali, a finalizat anul trecut cu afaceri de 75 milioane de lei, în creştere faţă de 70 de milioane de lei anul anterior iar pentru acest an oficialii companiei estimează o creştere cu două cifre.

„Am crescut anul trecut pentru că am câştigat clienţi noi atât pe piaţa lo­ca­lă cât şi la export, unde trimitem aproape 25% din producţie. Vindem şer­veţele umede pentru bebeluşi, pe asta ne-am concentrat“, a spus pentru ZF Ştefan Babă, administratorul com­pa­niei. Anul trecut compania intra în top 10 al celor mai dinamice firme din industrie după evoluţia cifrei de afaceri, care se dublase aproape, potrivit datelor ZF.

Pe piaţa locală, Europack vinde produse în marile lanţuri de magazine, precum Carrefour, Kaufland, Lidl, Auchan, Mega Image ?i altele, potrivit ultimelor date.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO