Companii

Antreprenori locali: Producătorul de tâmplărie Optimedia din Oradea încheie anul cu o creştere de 17% a afacerilor

Antreprenori locali: Producătorul de tâmplărie...

Autor: Laurentiu Cotu

20.12.2016, 00:04 434
Producătorul de ferestre şi uşi din PVC şi aluminiu Optimedia din Oradea, deţinut de an­tre­prenorii români Marius şi Simona Pantiş, va în­cheia acest an cu afaceri de 18,5 mil. euro, mai mult cu 17% faţă de anul trecut. Compania a avut în 2015 o cifră de afaceri de 70,7 mil. lei (apro­ximativ 16 mil. euro), un profit net de peste 4 mil. lei (900.000 de euro) şi un număr me­diu de 237 de angajaţi, conform da­telor de la Ministerul Fi­nanţelor.

Optimedia are peste 160 de clienţi şi par­te­neri de afaceri la export, în ţări precum Franţa, Ita­lia, Belgia, Austria, Germania, Spania, Suedia, Nor­vegia, Irlanda, Japonia, Canada sau SUA, po­trivit informaţiilor de pe site-ul com­pa­niei. Prin­tre furnizorii companiei din Oradea se află Veka, Profine, Saint-Gobain, Winkhaus, Maco, Alumil, Cortizo, Schuco şi Reyners.

„Anul 2016 a fost foarte bun pentru noi, un an al schimbărilor şi al oportunităţilor, în care am realizat obiectivele propuse, ne-am consolidat şi am crescut sănătos. Investiţiile însumate în 2016 ajung la 1,4 mil. euro, în proiecte care ne-au ajutat să creştem productivitatea cu mai bine de 30%“, a declarat pentru ZF Transilvania Marius Ioan Pantiş, general manager al Optimedia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO